vauceri za digitalizaciju Leonardo media marketinska agencija

Vaučeri za digitalizaciju – digitalizirajte svoje poslovanje uz bespovratna sredstva

Vaučeri za digitalizaciju odlična su prilika da poboljšate digitalne vještine, digitalni marketing ili izradite strategiju digitalne transformacije. Vaučeri za digitalizaciju mogu se koristiti i za dijagnostiku kibernetičke otpornosti (cybersecurity) i za složena digitalna rješenja.

Ako želite dizajn web stranice, web shopa ili upravljanje društvenim mrežama kontaktirajte nas putem mail adrese info@leonardo.hr. Leonardo Media d.o.o. upisana je u katalog pružatelja usluga kao specijalist za upravljanje društvenim mrežama, dizajn i izradu web stranica i web shopova. Naša djelatnost pokriva vaučere za digitalni marketing.

Iznos bespovratnih sredstava po korisniku je do 20.000,00 EUR, a stopa sufinanciranja je od 45% do 70%. Ne propustite ovu izvrsnu priliku za unaprjeđenje i poboljšanje svog poslovanja! Kroz 25 godina stekli smo iskustvo u području digitalnih komunikacija. Naše iskustvo i reference stoje vam na raspolaganju!

Javni poziv, upute za prijavitelje i obrasci dostupni su ovdje.

Ako ste mikro, malo i srednje poduzeće (MSP) s jednim do 3 zaposlena, javite nam se jer vam možemo pomoći da ostavite svoj digitalni otisak. Istaknite svoje usluge ili vještine na webu i društvenim mrežama, razmišljajte digitalno i budite ispred svoje konkurencije.

Vaučer za digitalni marketing – koje aktivnosti pokriva?

  • Izrada internetskih stranica poduzeća uz uslugu hostinga i troškove domene u trajanju od 12 mjeseci od dana isporuke usluge (kao dio isporuke usluge od istog pružatelja usluge). Edukacija zaposlenika u minimalnom trajanju 3 sata. Izrada web stranica uključuje ključne elemenate web stranice, prikladan i učinkovit sadržaj, tehničku ispravnost uz edukaciju zaposlenika u minimalnom trajanju od 3 sata.
  • Izrada landing stranice (pod-stranice mrežnih stranica prijavitelja) uz uslugu hostinga i troškove domene u trajanju od 12 mjeseci od dana isporuke usluge (kao dio isporuke usluge od istog pružatelja usluge). Edukacija zaposlenika u minimalnom trajanju od 1 sata.
  • Izrada web stranice za e-trgovinu uključujući uslugu hosting i troškove domene u trajanju od 12 mjeseci od dana isporuke usluge (kao dio isporuke usluge od istog pružatelja usluge). Edukacija zaposlenika u minimalnom trajanju od 3 sata. Web stranice za e-trgovinu trebaju omogućiti konfigurirane i integrirane načine plaćanja u internetskoj trgovini i korištenje na svim vrstama uređaja. Uz to, indeksiranost od strane glavnih tražilica i omogućeno samostalno upravljanje sadržajem za korisnika.
  • Upravljanje društvenim mrežama (minimalno 1 društvena mreža) uz edukaciju zaposlenika u minimalnom trajanju od 3 sata. Odabir minimalno 1 društvene mreže i izrada strategije poslovanja na društvenim mrežama. Kreiranje relevantnog sadržaja ovisno o odabiru društvene mreže, praćenje reakcija na objavljene sadržaje (statistike) i sl. Edukaciju zaposlenika u minimalnom trajanju od 3 sata.

Provjerite 9 trendova u digitalnom marketingu koji će dominirati i u 2024.!

Leonardo media

Leonardo media

Društvene mreže