Our story

Kreativna smo agencija koja stvara drugačije.

Stvaramo nezaboravna iskustva.

Dizajniramo upečatljive vizuale.

Pišemo neočekivane priče.

Gradimo jedinstvene koncepte.

Istražujemo tržišta.

Planiramo, postavljamo i ostvarujemo ciljeve.

Analiziramo navike potrošača.

Surađujemo s klijentima.

Kreiramo autentična rješenja.

Izazivamo emocije.

Inspiriramo korisnike.

Lansiramo kampanje.

Vjerujemo u promjenu i,
ono najvažnije, kreiramokreiramo promjene.promjene.

We make the difference

Kreiramo autentična rješenja.

Inspirirani Leonardom Da Vincijem, specijalizirali smo se za rješavanje marketinških izazova nudeći sveobuhvatna jedinstvena rješenja. Ponosno ih predstavljamo kao naša remek djela i uspješno ostavljamo nezaboravan utisak. Svojim radom potičemo promjene u području dizajna, sadržaja i digitalnih medija.

Ako se pitate koja je glavna razlika između nas i drugih kreativnih agencija, odgovor su naši višestruko nadareni i svestrani stručnjaci iz područja dizajna, fotografije, vođenja projekata, komunikacija, društvenih mreža, video produkcije i brojnih drugih područja, ali i naši partneri koji od samih početaka vjeruju u nas i u naše ideje koje nas dovode do dobrog uspjeha.

Design

Grafički dizajn

Branding

Vizualni identitet

Fotografija

Ilustracije

Packaging

POS materijali

Branded merchandise

Content

Copywriting

Storyboard

Strategije

Kreativni koncepti

Newsletter

Blog

PR članci

Video

Digital

Izrada web stranica

Društvene mreže

Community Management

Performance marketing

Google oglašavanje

Social media oglašavanje

#Backstage

Oni koji čine razliku.

Ivo Marin

Ivo

CEO
The one and only man in charge.

On se brine da sve teče glatko i bez problema. Zna potaknuti ljude da rade i pri tome uživaju, a u radu uživa i sam. Ponekad, jako rijetko, poželi ne biti šef pa se opušta u bicikliranju ili šetnji. Često mu baš tada sijevnu vizionarske ideje za još bolje projekte.

Darija Potočić

Darija

CLIENT SERVICE MANAGER
The reasonable and understanding soul.

Njezin ljupki glas vas prvo dočeka kada nam se obratite. Ona je draga i ljubazna, ali ne dajte se zavarati. Potpuno profesionalno i na visokim petama rješava svaki upit, a uz malo vjetra u leđa, raspetljat će i svaku zavrzlamu. Samo joj je nebo granica.

GordanJanković

Gordan

KEY ACCOUNT MANAGER
The cheerful chatter.

Nećete ni trepnuti, a on će vas zavrtjeti poput ploče. Ne postoji tema o kojoj ne bi mogao razgovarati. Uspješno će pretvoriti svaki trenutak u veliku (Gatsby) zabavu. S njim je sve jednostavno zabavnije, a svaki izazovni poslovni projekt djeluje kao najbolji party.

Monika Gagulić

Monika

KEY ACCOUNT MANAGER
The arguably best force to be reckoned with.

Ona zna sve (ili barem gotovo sve) o produkciji, tisku, materijalima, klijentima i upravljanju financijama, a ako i ne zna, uvjerit će vas da to zna i pri tome riješiti svaki upit. Vjerujemo da je u prošlom životu bila tajni agent i ne bi nas iznenadilo da je vidimo u sljedećem Bondovom filmu…

Blaženka

Blaženka

KEY ACCOUNT MANAGER
Calm perfectionist.

Smirena, točna, pedantna – ona je osoba koja će svaki projekt, bez imalo drame, odvesti preko finish linije. Razumije potrebe klijenata i bolje od njih samih. Najbolji prijatelj svim klijentima i najgori neprijatelj svim tiskarama.

Miljenko Surla

Miljenko

EXECUTIVE PRODUCER
The decent gangster.

Nazovi Miljca, nazovi Surlu, to je isto, ali drugačije. Uzmite predah, prošećite i vratite se kada budete spremni za razgovor… Uz malo pregovora, ovaj majstor će riješiti gotovo svaki problem u tren oka, a da se pri tome osjećate kao da ste sreli dobrog starog prijatelja iz školskih klupa…

Kristina Marin

Kristina

CREATIVE DIRECTOR
The creative woman in charge.

Pod njenim vodstvom cijeli tim brzo i učinkovito stvara kreativna djela. Kod nje je uvijek sve na mjestu i svatko zna svoje mjesto. Nepredviđenu situaciju već je predvidjela i riješila čarobnim vještinama zdravog razuma. Ništa ne može promaknuti našem oku sokolovom.

Ana Berc

Ana B.

SENIOR DESIGNER
The all-round untouchable perfectionist.

Od početne ideje, preko koncepta, skica i dizajnerskih rješenja, ova će vas perfekcionistica voditi sigurno i precizno do same realizacije. Svjesna svakog detalja, primijetit će i najsitniju točku ili liniju – vjerojatno zato što voli točkice i prugice. Njezina najveća snaga je zakucavanje, ali ne zbog visine već kreativnosti.

Korana Bašić

Korana

SENIOR DESIGNER
The exceptional talented woman with a criminally creative past.

Njezino najmoćnije oružje je Ai-Ps-Id i samosvjesno puca dizajnerska rješenja kao metke. Kad ne dizajnira, ona je drski majstor koji u rukama drži moćnu bušilicu jureći na romobilu. Kaže da bi rado vidjela budućnost, ali mi već znamo da je ona sjajna.

Tihana Šeremet

Tihana

SENIOR DESIGNER
The contemporary dancing soul.

Ona je jednostavna, intuitivna i razumna entuzijastica koja će, od zadatka do zadatka, naizgled lepršavo otplesati i najzahtjevniji ples. Neka vas ne zavara ta lepršavost jer se iza nje krije red, red i samo red. U stanju je dovesti i najzahtjevnijeg klijenta do cilja i to prije deadlinea.

Mislav Vidović

Mislav

SENIOR DESIGNER
The grumpy nailer.

Trebate ASAP rješenje? Brz je kao munja i svaki dizajn će, nakon početnog gunđanja, lansirati u tek nekoliko sekundi. UPOZORENJE: Ako na vašem stolu ugleda nešto slatko, očekujete da ćete ubrzo na njegovom pronaći prazne omote pojedenih slatkiša…

Vjeran Naglić

Vjeran

DIGITAL DESIGNER
The prince charming.

Uvijek dobro raspoložen, čak i kad je u poslu. Dizajnerske i digitalne zadatke rješava s lakoćom koristeći tehniku “brzo, brzo, brzo, pauziraj”. Usudite li se okušati u dvoboj, budite spremni da će vas dobiti u bilo kojoj dizajnerskoj ili plesnoj bitci. I to s osmijehom.

Dario Plehati

Dario

SENIOR DESIGNER
The multifunctional technology master.

Ovaj totalno smireni tip uvijek će pronaći rješenje za svaki vaš problem – od 3D modeliranja i izrade web stranica do efikasnog “how to” za bilo što. On apsolutno sve zna ili sazna, a mi smo uvjereni da ima više znanja od Googlea, pa ćete se ubrzo pitati kako ste uopće mogli bez njega i njegovog ugodnog društva.

Marko Galinec

Marko

DIGITAL DESIGNER
The mysterious and intelligent soul.

Budite oprezni s ovim misterioznim frajerom! Možda je najskromnija osoba na svijetu, ali ima pravi tigrovski duh i jako dobro zna što hoće. Dizajnira, rastura web i gitaru, a tko zna kakvu još skrivenu vještinu krije u rukavu. Očekujte da vas iznenadi.

Andrea

DIGITAL MOTION DESIGNER
Creative thinker.

Ona je osoba koja će svakom dizajnu udahnuti idealnu dinamiku pokreta i zvuka. Za nju ne postoji neizvediva animacija ili dosadan dizajn. Čita misli klijentima i kolegama te svako objašnjavanje rukama i nogama pretoči u skladnu animaciju i pokret.

Anita Šola

Anita Š.

DIGITAL ACCOUNT EXECUTIVE
The ”not mince one’s words” mademoiselle.

Ona ima vještine, iskustvo i znanje provesti planove ili akcije koje osmisli. Razumije potrebe i ciljeve bilo kojeg klijenta i zna kako se nositi s najzahtjevnijima kada je riječ o sadržaju, PR-u i digitalnom marketingu. Njezina najveća moć je uvjeravanje sugovornika.

Monika J.

DIGITAL MEDIA SPECIALIST
Versatile hard worker.

Za ovu multitaskericu društvene mreže mačji su kašalj. Kreativne vizuale, privlačan i interaktivan sadržaj sipa kao iz rukava. Kao pripadniku mlade generacije, TikTok joj je najdraža mreža, a velika strast copywriting i smišljanje kreativnih kampanja.

Petra

DIGITAL MARKETING SPECIALIST
Digital force of nature.

Ako želite da se vaš brend istakne u bespućima digitalnog svijeta, ona je osoba koja to može ostvariti. Njezin kreativan i analitički um smislit će bulletproof digitalnu strategiju. Možda nećete razumjeti sve stručne izraze koje koristi, no nema veze, odlični rezultati svima će biti jasni.

Vesna Jug

Vesna

TEAM LEADER | PROMOPOINT
The sharp-minded and warmhearted workaholic.

Ako tražite promotivni poklon, ona je prava osoba koja može pronaći sve što vam treba ili ne treba, ali vi to želite. Sa svojim timom ponudit će najbolje moguće rješenje i dopremiti ga vama s bilo koje strane svijeta jer jednostavno voli pomagati drugima.

Anita Lacković

Anita L.

KEY ACCOUNT MANAGER | PROMOPOINT
The one who runs the world, literally.

Rješava probleme brže od brzine i energičnije od energije. Njezina se ponuda ne odbija. Ako to i učinite, budite oprezni jer se ona može pretvoriti u vatrenog zmaja koji je sposoban uvjeriti vas u suprotno. U slobodno vrijeme trči uokolo, čak i u mislima klijenta.

Mirjana Postović

Mirjana

KEY ACCOUNT MANAGER | PROMOPOINT
The one who could sell you anything.

Njezina komunikacija, uvjeravanje i vještine rješavanja problema ostavit će vas bez teksta. Moći ćete samo prihvatiti njenu ponudu, a što je najbolje, pri tome ćete biti potpuno zadovoljni. Ukratko, nema riječi kojima bismo mogli opisati njezinu nadnaravnu moć prodaje.

Margareta

SALES REPRESENTATIVE | PROMOPOINT
The fluffy and pinkie cutie.

Ona je naša omiljena nježna duša, ali ne dajte se zavarati. Ona zna koji se proizvodi najbolje prodaju, prepoznaje nova tržišta i potencijalne kupce te osigurava da svatko dobije točno ono što želi i treba – i sve to nježno i blago, u ružičastim tonovima. S njom u timu sve je slađe i ugodnije.

Elena

SALES REPRESENTATIVE | PROMOPOINT
Positive sale force.

Svojom neumoljivom pozitivom i osmjehom „slomit“ će i najzahtjevnijeg klijenta. Prepoznaje potrebe klijenta i prije njih samih te osigurava pozitivno prodajno iskustvo od početka do kraja.

Leonardo media

Leonardo media

Društvene mreže