Our story

Kreativna smo agencija koja stvara drugačije.

Stvaramo nezaboravna iskustva.

Dizajniramo upečatljive vizuale.

Pišemo neočekivane priče.

Gradimo jedinstvene koncepte.

Istražujemo tržišta.

Planiramo, postavljamo i ostvarujemo ciljeve.

Analiziramo navike potrošača.

Surađujemo s klijentima.

Kreiramo autentična rješenja.

Izazivamo emocije.

Inspiriramo korisnike.

Lansiramo kampanje.

Vjerujemo u promjenu i,
ono najvažnije, kreiramokreiramo promjene.promjene.

We make the difference

Kreiramo autentična rješenja.

Inspirirani Leonardom Da Vincijem, specijalizirali smo se za rješavanje marketinških izazova nudeći sveobuhvatna jedinstvena rješenja. Ponosno ih predstavljamo kao naša remek djela i uspješno ostavljamo nezaboravan utisak. Svojim radom potičemo promjene u području dizajna, sadržaja i digitalnih medija.

Ako se pitate koja je glavna razlika između nas i drugih kreativnih agencija, odgovor su naši višestruko nadareni i svestrani stručnjaci iz područja dizajna, fotografije, vođenja projekata, komunikacija, društvenih mreža, video produkcije i brojnih drugih područja, ali i naši partneri koji od samih početaka vjeruju u nas i u naše ideje koje nas dovode do dobrog uspjeha.

Design

Grafički dizajn

Branding

Vizualni identitet

Fotografija

Ilustracije

Packaging

POS materijali

Branded merchandise

Content

Copywriting

Storyboard

Strategije

Kreativni koncepti

Newsletter

Blog

PR članci

Video

Digital

Izrada web stranica

Društvene mreže

Community Management

Performance marketing

Google oglašavanje

Social media oglašavanje

#Backstage

Oni koji čine razliku.

Ivo Marin

Ivo

CEO
The one and only man in charge.

On se brine da sve teče glatko i bez problema. Zna potaknuti ljude da rade i pri tome uživaju, a u radu uživa i sam. Ponekad, jako rijetko, poželi ne biti šef pa se opušta u šetnji ili skijanju. Često mu baš tada sijevnu vizionarske ideje za još bolje projekte.

Darija Potočić

Darija

CLIENT SERVICE MANAGER
The reasonable and understanding soul.

Njezin ljupki glas vas prvo dočeka kada nam se obratite. Ona je draga i ljubazna, ali ne dajte se zavarati. Potpuno profesionalno i na visokim petama rješava svaki upit, a uz malo vjetra u leđa, raspetljat će i svaku zavrzlamu. Samo joj je nebo granica.

GordanJanković

Gordan

KEY ACCOUNT MANAGER
The cheerful chatter.

Nećete ni trepnuti, a on će vas zavrtjeti poput ploče. Ne postoji tema o kojoj ne bi mogao razgovarati. Uspješno će pretvoriti svaki trenutak u veliku (Gatsby) zabavu. S njim je sve jednostavno zabavnije, a svaki izazovni poslovni projekt djeluje kao najbolji party.

Monika Gagulić

Monika

KEY ACCOUNT MANAGER
The arguably best force to be reckoned with.

Ona zna sve (ili barem gotovo sve) o produkciji, tisku, materijalima, klijentima i upravljanju financijama, a ako i ne zna, uvjerit će vas da to zna i pri tome riješiti svaki upit. Vjerujemo da je u prošlom životu bila tajni agent i ne bi nas iznenadilo da je vidimo u sljedećem Bondovom filmu…

Miljenko Surla

Miljenko

EXECUTIVE PRODUCER
The decent gangster.

Nazovi Miljca, nazovi Surlu, to je isto, ali drugačije. Uzmite predah, prošećite i vratite se kada budete spremni za razgovor… Uz malo pregovora, ovaj majstor će riješiti gotovo svaki problem u tren oka, a da se pri tome osjećate kao da ste sreli dobrog starog prijatelja iz školskih klupa…

Dean Stanković

Dean

PRODUCTION MANAGER
The one with high-energy.

Naš Quicksilver za produkciju! Njegova posebna moć je čitanje misli i dovršavanje rečenica. Ne postoji ništa što on ne može proizvesti brzinom munje ili prevesti na “tiskarski” jezik. Vjerujte nam, s ovim mutantom svaka ideja i dizajn postaju mogući.

Kristina Marin

Kristina

CREATIVE DIRECTOR
The creative woman in charge.

Pod njenim vodstvom cijeli tim brzo i učinkovito stvara kreativna djela. Kod nje je uvijek sve na mjestu i svatko zna svoje mjesto. Nepredviđenu situaciju već je predvidjela i riješila čarobnim vještinama zdravog razuma. Ništa ne može promaknuti našem oku sokolovom.

Ana Krstić

Ana K.

ART DIRECTOR
The creatively analytical girl from the hood.

Red, rad i disciplina njezin su moto! Ona zna svaki brand book napamet i jednim će pogledom uočiti pogrešku u dizajnu… Ne petljajte s ovom kreativkom, osim ako imate razuman argument, ali će vas i u tom slučaju uvjeriti u ispravno i skrojiti jedinstven kreativni koncept.

Ana Berc

Ana B.

SENIOR DESIGNER
The all-round untouchable perfectionist.

Od početne ideje, preko koncepta, skica i dizajnerskih rješenja, ova će vas perfekcionistica voditi sigurno i precizno do same realizacije. Svjesna svakog detalja, primijetit će i najsitniju točku ili liniju – vjerojatno zato što voli točkice i prugice. Njezina najveća snaga je zakucavanje, ali ne zbog visine već kreativnosti.

Tihana Šeremet

Tihana

SENIOR DESIGNER
The contemporary dancing soul.

Ona je jednostavna, intuitivna i razumna entuzijastica koja će, od zadatka do zadatka, naizgled lepršavo otplesati i najzahtjevniji ples. Neka vas ne zavara ta lepršavost jer se iza nje krije red, red i samo red. U stanju je dovesti i najzahtjevnijeg klijenta do cilja i to prije deadlinea.

Korana Bašić

Korana

SENIOR DESIGNER
The exceptional talented woman with a criminally creative past.

Njezino najmoćnije oružje je Ai-Ps-Id i samosvjesno puca dizajnerska rješenja kao metke. Kad ne dizajnira, ona je drski majstor koji u rukama drži moćnu bušilicu jureći na romobilu. Kaže da bi rado vidjela budućnost, ali mi već znamo da je ona sjajna.

Mislav Vidović

Mislav

SENIOR DESIGNER
The grumpy nailer.

Trebate ASAP rješenje? Brz je kao munja i svaki dizajn će, nakon početnog gunđanja, lansirati u tek nekoliko sekundi. UPOZORENJE: Ako na vašem stolu ugleda nešto slatko, očekujete da ćete ubrzo na njegovom pronaći prazne omote pojedenih slatkiša…

Dario Plehati

Dario

SENIOR DESIGNER
The multifunctional technology master.

Ovaj totalno smireni tip uvijek će pronaći rješenje za svaki vaš problem – od 3D modeliranja i izrade web stranica do efikasnog “how to” za bilo što. On apsolutno sve zna ili sazna, a mi smo uvjereni da ima više znanja od Googlea, pa ćete se ubrzo pitati kako ste uopće mogli bez njega i njegovog ugodnog društva.

Marko Galinec

Marko

DIGITAL DESIGNER
The mysterious and intelligent soul.

Budite oprezni s ovim misterioznim frajerom! Možda je najskromnija osoba na svijetu, ali ima pravi tigrovski duh i jako dobro zna što hoće. Dizajnira, rastura web i gitaru, a tko zna kakvu još skrivenu vještinu krije u rukavu. Očekujte da vas iznenadi.

Vjeran Naglić

Vjeran

DIGITAL DESIGNER
The prince charming.

Uvijek dobro raspoložen, čak i kad je u poslu. Dizajnerske i digitalne zadatke rješava s lakoćom koristeći tehniku “brzo, brzo, brzo, pauziraj”. Usudite li se okušati u dvoboj, budite spremni da će vas dobiti u bilo kojoj dizajnerskoj ili plesnoj bitci. I to s osmijehom.

Matej

Matej

DIGITAL MOTION DESIGNER
The smooth ba(da)ss Superman

Rendgenski vid? Super sluh? Super brzina? Jednostavno ne postoji animacija koju ovaj opaki roker ne može glatko naštimati, iako više voli naštimavati svoju bass gitaru. Kada nije u uredu, svira (teške) note njemu omiljenih “Pištoljčića’i’Ružica”, a mi smo uvjereni da se teleportirao s planeta Kripton! Kal-El, spavaš li mirno?

Zvonimir Miletić

Zvonimir

PHOTO & VIDEO PRODUCER
The third eye visionary

Bilo da se radi o fotografiranju, snimanju, montaži ili post produkciji, ovaj kreativni vizionar će zadiviti apsolutno svaku publiku! Na setu se pretvara u najvećeg perfekcionista i nemoguće je da njegovom trećem oku promakne detaljčić.

Anita Šola

Anita Š.

DIGITAL ACCOUNT EXECUTIVE
The ”not mince one’s words” mademoiselle.

Ona ima vještine, iskustvo i znanje provesti planove ili akcije koje osmisli. Razumije potrebe i ciljeve bilo kojeg klijenta i zna kako se nositi s najzahtjevnijima kada je riječ o sadržaju, PR-u i digitalnom marketingu. Njezina najveća moć je uvjeravanje sugovornika.

Sonja Lekavski

Sonja

DIGITAL ACCOUNT EXECUTIVE
The creative digital detective.

Neprestano istražuje, analizira i mozga. Zna spojiti nespojivo i poslovne ciljeve oblikovati u uspješne kampanje. Pokušajte ne slijediti savršeno preciznu strategiju ili neočekivanu viziju kreativnog koncepta i nježno će vas dovesti u red – i to uz neodoljivo ljupki osmijeh.

Nika Marin

Nika

COMMUNITY MANAGER
The 100% Response Rate.

Nema pitanja na koje neće odgovoriti (ili pokušati odgovoriti na svoj način) u roku keks! Svatko se osjeća sigurno i važno kada ga ona hendla, a tako profesionalnu korisničku službu nemaju niti veće agencije. Kad se smije, svi se smiju, a mi naprosto volimo način na koji se smije.

Vesna Jug

Vesna

TEAM LEADER | PROMOPOINT
The sharp-minded and warmhearted workaholic.

Ako tražite promotivni poklon, ona je prava osoba koja može pronaći sve što vam treba ili ne treba, ali vi to želite. Sa svojim timom ponudit će najbolje moguće rješenje i dopremiti ga vama s bilo koje strane svijeta jer jednostavno voli pomagati drugima.

Anita Lacković

Anita L.

KEY ACCOUNT MANAGER | PROMOPOINT
The one who runs the world, literally.

Rješava probleme brže od brzine i energičnije od energije. Njezina se ponuda ne odbija. Ako to i učinite, budite oprezni jer se ona može pretvoriti u vatrenog zmaja koji je sposoban uvjeriti vas u suprotno. U slobodno vrijeme trči uokolo, čak i u mislima klijenta.

Mirjana Postović

Mirjana

KEY ACCOUNT MANAGER | PROMOPOINT
The one who could sell you anything.

Njezina komunikacija, uvjeravanje i vještine rješavanja problema ostavit će vas bez teksta. Moći ćete samo prihvatiti njenu ponudu, a što je najbolje, pri tome ćete biti potpuno zadovoljni. Ukratko, nema riječi kojima bismo mogli opisati njezinu nadnaravnu moć prodaje.

Margareta Pleša

Margareta

SALES REPRESENTATIVE | PROMOPOINT
The fluffy and pinkie cutie.

Ona je naša omiljena nježna duša, ali ne dajte se zavarati. Ona zna koji se proizvodi najbolje prodaju, prepoznaje nova tržišta i potencijalne kupce te osigurava da svatko dobije točno ono što želi i treba – i sve to nježno i blago, u ružičastim tonovima. S njom u timu sve je slađe i ugodnije.

Leonardo media

Leonardo media

Društvene mreže